'Genietende' De Boer ziet PSV niet meedoen om titel: 'Daar zit de valkuil'

'Genietende' De Boer ziet PSV niet meedoen om titel: 'Daar zit de valkuil'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 11:05zo 18-08-2019 om 11:05

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 11:09zo 18-08-2019 om 11:09

Ronald de Boer geniet enorm van een flink aantal spelers van PSV, maar desondanks denkt de analist dat de Eindhovenaren niet mee gaan doen om het kampioenschap. De Boer is bang voor veel ups and downs bij de ploeg van Mark van Bommel.

"Als je kijkt naar Malen, Bruma, Gutierrez, Gakpo, Bergwijn, Ihattaren...dat is likkebaarden! Echt, het voetbal dat zij af en toe laten zien is van een heel hoog niveau", begint De Boer zijn pleidooi bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Het laat ook zien hoe die gasten zijn en daar zit denk ik de valkuil van dit PSV. Je kan niet verwachten dat zo'n jonge groep altijd op het hoogste niveau presteert."

"Als je op die leeftijd bent, ga je af en toe van een negen naar een vier. Dat hele geleidelijke hebben ze nog niet en dat is heel normaal. Ik ben er bij dit PSV dus een beetje bang voor dat ze het niet kunnen volhouden en daarom niet écht mee gaan doen om het kampioenschap. Misschien valt alles goed, maar ik denk toch dat er een bepaalde volwassenheid in die groep moet komen", aldus De Boer.

PSV kende een teleurstellende start van het seizoen. De Eindhovenaren werden uitgeschakeld in de Champions League, verloren het duel om de Johan Cruijff Schaal en openden het Eredivisie-seizoen met een gelijkspel bij promovendus FC Twente. Zondagavond (20.00 uur) gaan Van Bommel en co. op bezoek bij Heracles Almelo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws