'Seun of God' baalt van zichzelf na wereldgoal: 'Klootzak, waarom juich je niet?'

'Seun of God' baalt van zichzelf na wereldgoal: 'Klootzak, waarom juich je niet?'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 14:46zo 18-08-2019 om 14:46

Ralf Seuntjens maakte afgelopen vrijdag tijdens het duel tussen MVV en De Graafschap (0-3) een wereldgoal voor de Superboeren, maar juichte niet na zijn doelpunt. De spits van de club uit Doetinchem baalt nu van zijn actie.

In blessuretijd schepte Seuntjens op fantastische wijze de bal in de verre hoek van het Maastrichtse doel, MVV-goalie Gilles Deusings kansloos latend. De aanvalsleider van de Superboeren kon er echter niet blij mee zijn en liep onbewogen terug richting de middellijn. "Voor die goal had ik twee momenten waarbij ik een teamgenoot voor het doel kon zetten", legt Seuntjens zelf uit bij FOX Sports. "Die twee ballen gaf ik zo slecht, dat ik me een beetje irriteerde aan mezelf."

Door die irritatie was de doelpuntenmaker nog niet in de stemming om uitgebreid te gaan juichen na zijn prachtige 0-3, maar daar heeft hij nu spijt van. "Daardoor schoot het juichen er dus in, maar daar baalde ik achteraf zelf ook wel van. Ik dacht: 'Klootzak, waarom juich je niet gewoon na zo'n goal?'"

Door de ruime zege in Maastricht is De Graafschap met zes punten uit twee wedstrijden goed gestart in de Keuken Kampioen Divisie. Er is de degradant veel aan gelegen om zo snel mogelijk weer terug te keren in de Eredivisie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws