PSV zoekt Lozano-opvolger: 'Ze zullen met iemand komen die we niet kennen'

PSV zoekt Lozano-opvolger: 'Ze zullen met iemand komen die we niet kennen'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 15:24zo 18-08-2019 om 15:24

PSV moet geen energie steken in de komst van Ritsu Doan naar Eindhoven. Dat stelt Jeroen Stekelenburg, voetbalverslaggever van de NOS. Stekelenburg vindt dat PSV een type als de Japanner niet nodig heeft.

De naam van Doan zingt al langer rond in Eindhoven als potentiële opvolger van Hirving Lozano op de PSV-vleugel. Stekelenburg zegt tegen de NOS dat hij dat geen goed idee vindt. "Naar mijn idee is hij te duur en niet de speler die ze sterker gaat maken", analyseert hij de Japanse smaakmaker van FC Groningen.

Toch heeft PSV voldoende geld om een vervanger aan te trekken. Stekelenburg verwacht een exotische verrassing. "Ze zullen met een speler komen van wie wij de naam nu nog niet kennen. Misschien een speler uit Zuid-Amerika, maar ik zie zelf op dit moment geen speler van wie ik denk: die moet PSV hebben."

Een nieuwe aanwinst in Eindhoven zal waarschijnlijk ook niet al te veel kosten, denkt de NOS-verslaggever. "Ze gaan ook niet het hele bedrag van de Lozano-transfer uitgeven. Ik denk niet dat ze meer dan 15 miljoen voor een speler zullen betalen."

Poll

Is Doan een versterking voor PSV?

(12690 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws