Transferadvies voor De Jong en PSV: 'Ik zou morgen naar Llorente gaan'

Transferadvies voor De Jong en PSV: 'Ik zou morgen naar Llorente gaan'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 22:12zo 18-08-2019 om 22:12

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 22:15zo 18-08-2019 om 22:15

Aad de Mos tipt PSV en vindt dat technisch manager John de Jong voor Fernando Llorente moet gaan als nieuwe spits. De club lijkt voor het einde van de transferperiode nog vol voor een spits te willen gaan die Luuk de Jong op kan volgen.

"Ik weet niet wat ze op de lijst hebben staan. Ze moeten Ihattaren op tien zetten en Bergwijn op zeven. Dat is de beste transfer die ze kunnen doen. Ze hoeven niets te halen", vertelt De Mos bij Rondo van Ziggo Sport.

De Mos laat vervolgens tóch een naam vallen. "Ik zou morgen naar Llorente (ex-Tottenham Hotspur, red.) gaan, die Ajax zoveel pijn deed (in de Champions League, red.). Het is een type-Luuk de Jong. Die zou ik voor niets halen." Llorente (34) is transfervrij.

Ritsu Doan wordt gelinkt aan PSV, maar De Mos vindt de Japanner geen directe versterking. "Je krijgt Thomas straks terug en hij loopt Ihattaren voor z'n voeten", zegt de analist.

"Op het middenveld heb je een speler nodig die de spelers kan voeden", voegt Youri Mulder toe. "Van Bommel denkt net een tikkeltje te defensief. Ihattaren zou je dan meer moeten laten spelen. Die speelde al meer dan nu."

Poll

Eens met De Mos?

(2390 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws