Driessen: 'PSV moet meer dan tien miljoen euro betalen voor Doan'

Driessen: 'PSV moet meer dan tien miljoen euro betalen voor Doan'

19-08-2019 23:10
126

De vraagprijs van FC Groningen voor Ritsu Doan is een stuk hoger dan door menigeen werd aangenomen. In de wandelgangen werd een bedrag van zeven à acht miljoen euro genoemd, maar volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf moet PSV meer betalen.

Doan is de belangrijkste kandidaat om Hirving Lozano op te volgen, die vermoedelijk zeer snel gaat tekenen bij SSC Napoli. "Hij staat bovenaan, maar Groningen vraagt veel meer dan tien miljoen", vertelt Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Wedden

Meer odds

"Vorig jaar hebben ze twee clubs de deur gewezen: Shakhtar Donetsk en CSKA Moskou. Die wilden acht à negen miljoen betalen, maar Groningen zit nu ver boven de tien. Dat vindt PSV te gortig. Ik begrijp dat wel."

Kenneth Perez vraagt zich af of Doan de juiste man is voor PSV. "Ik denk dat PSV eerder een kapitein nodig heeft, iemand die precies weet hoe een wedstrijd aangepakt moet worden. Een type-Guardado, iemand die weet wat het is om profvoetballer te zijn en hoe je wedstrijden over de streep moet trekken."