L'Équipe: PSG liet Real Madrid-bod van 100 miljoen plus Navas, James én Bale lopen

L'Équipe: PSG liet Real Madrid-bod van 100 miljoen plus Navas, James én Bale lopen

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 09:52do 22-08-2019 om 09:52

Paris Saint-Germain heeft een mega-aanbod van Real Madrid voor Neymar geweigerd, meent L'Équipe. Volgens de toonaangevende Franse sportkrant heeft De Koninklijke honderd miljoen euro én een drietal spelers geboden in ruil voor de duurste voetballer aller tijden.

Volgens L'Équipe was Real Madrid bereid om reserves Keylor Navas, James Rodriguez en Gareth Bale in de deal te betrekken. PSG zou echter besloten hebben om niet op dit aanbod in te gaan. Aartsrivaal FC Barcelona is serieus van plan om de verloren zoon terug naar Camp Nou te halen, maar heeft PSG ook niet kunnen verleiden tot medewerking.

Afgelopen week viel de naam van Juventus opeens te midden van alle Neymar-geruchten. Volgens L'Équipe is La Vecchia Signora een serieuze kandidaat: Paulo Dybala mag vertrekken uit Turijn en PSG zou bereid zijn om de Argentijn binnen te halen in ruil voor Neymar.

PSG vestigde in 2017 een wereldwijd transferrecord door Neymar voor 222 miljoen euro op te halen bij FC Barcelona. De Braziliaan lijkt ondertussen echter zijn langste tijd in Parijs gehad te hebben: Neymar ontbrak in de wedstrijdselectie tijdens de ontmoetingen met Olympique Nîmes en Stade Rennes.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws