Update: 'Zaakwaarnemer Dost geeft niets toe: transfer nog altijd ver weg'

Update: 'Zaakwaarnemer Dost geeft niets toe: transfer nog altijd ver weg'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 20:02do 22-08-2019 om 20:02

Bas Dost keert in afwachting van zijn eventuele transfer naar Eintracht Frankfurt terug bij Sporting Portugal. Nu de deal veel langer dan gedacht op zich laat wachten, sluit de Nederlandse spits weer aan bij de selectie van zijn werkgever. 

Sporting werkt donderdagochtend een training af en Dost zal volgens Record onderdeel uitmaken van de groep die toewerkt naar een competitieduel met Portimonense op zondag. De geruchten deden de ronde dat Dost afgereisd zou zijn naar Duitsland om zijn transfer af te ronden, maar donderdag zal de spits gewoon op het trainingscomplex nabij Lissabon te bewonderen zijn. 

Al dagen kibbelen Sporting, Eintracht en kamp-Dost over een transfer. Volgens eerdere berichtgeving zou de zaakwaarnemer van de Oranje-international een bedrag van een miljoen euro opeisen op basis van eerder gemaakte afspraken met Sporting. De club zelf daarentegen beweert dat Dost zelf op het laatste moment met extra eisen is gekomen en dat de transfer daarom nog niet is afgerond. 

Eintracht is bereid om tussen de acht en tien miljoen euro te betalen voor de lange doelpuntenmaker. Ondanks dat een overeenkomst nog niet echt in de lucht hangt, hebben de Duitsers goede hoop op het afronden van de transfer.

Update 20.02 uur: Een nieuwe onderhandelingsronde tussen Sporting en de zaakwaarnemer van Dost heeft niets opgeleverd, meldt Record. Gunther Neuhaus, de agent van de Nederlandse spits, was niet bereid om water bij de wijn te doen en eist nog altijd de volledige commissie. Dat staat een transfer van Dost naar Frankfurt in de weg. Dost meldt zich vrijdag op de training van Sporting, in afwachting van witte rook.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws