Update: 'Aanstaande transfer van El Jebli slecht nieuws voor Heracles Almelo'

Update: 'Aanstaande transfer van El Jebli slecht nieuws voor Heracles Almelo'

22-08-2019 17:28 Laatste update: 23-08-2019 18:04
40

Youssef El Jebli vervolgt zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk in Saudi-Arabië. De middenvelder van De Graafschap zit definitief niet bij de selectie van de Superboeren voor de competitiewedstrijd tegen FC Volendam (vrijdag 20.00 uur).

De smaakmaker van De Graafschap ontbrak woensdag al op de training, omdat hij de ruimte kreeg om een uitgaande transfer af te ronden. Toen was nog niet bekend waar El Jebli naartoe ging. Volgens De Gelderlander gaat het dus om een club uit Saudi-Arabië. Welke club precies wordt echter niet gemeld.

Wedden

Meer odds

El Jebli is naar verluidt al mondeling akkoord over een overgang. De Graafschap verwacht dat de transfer na het weekend definitief wordt afgerond. Daarmee raken de Superboeren hun absolute smaakmaker kwijt. El Jebli was het seizoen goed begonnen: in zijn eerste twee wedstrijden was hij direct goed voor twee goals en een assist.

De Graafschap moet overigens vrezen voor nog meer vertrekkende spelers. Eerder donderdag schreef De Gelderlander al dat ook Leeroy Owusu en Jordy Tutuarima De Vijverberg nog kunnen verlaten.

Update 23-8, 18.04 uur: De nakende overstap van Youssef El Jebli naar Saudi-Arabië is slecht nieuws voor Heracles Almelo. De Heraclieden hadden ook hun zinnen gezet op de uitblinker van De Graafschap, meldt Voetbal International. Heracles zag deze zomer met Brandley Kuwas, Kristoffer Peterson en Adrian Dalmau diverse steunpilaren vertrekken voorin.