'Sadílek, Rosario, Gakpo, Ihattaren, Malen... Het kan écht 'n leuk seizoen worden'

'Sadílek, Rosario, Gakpo, Ihattaren, Malen... Het kan écht 'n leuk seizoen worden'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 22:53do 22-08-2019 om 22:53

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 22:55do 22-08-2019 om 22:55

FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk is overtuigd na de Europa League-wedstrijd tussen PSV en Apollon Limassol. De Eindhovenaren boekten – na een stroeve eerste helft – een ruime 3-0 zege en lieten zien over meer dan voldoende aanvallend potentieel te beschikken.

Direct na rust werd de ban gebroken door een razendsnelle PSV-counter: Donyell Malen zette de aanval op en bediende uiteindelijk Mohammed Ihattaren. Van Rijswijk zat handenwrijvend toe te kijken in de FOX-studio, liet hij weten in Voetbalpraat. "Dan zie je precies waar Mark van Bommel het de hele tijd over heeft: die aanval gaat een keer komen. Nu komt iedereen in zijn kracht en klopt alles. De pass op Malen, de voorzet van Malen, de loopactie van Ihattaren..."

Van Rijswijk ziet dat een fraaie lichting jonge spelers aan de deur klopt in het Philips Stadion. "Als je kijkt naar de opstelling waar ze normaal in spelen: Sadílek, Rosario, Gakpo, Ihattaren (foto), Malen...", somt hij op. "Allemaal hele jonge spelers met heel veel potentie. En ik denk dat je als PSV-supporter denkt: dit kan écht een heel leuk seizoen worden. Als je eruit kan krijgen wat je in de tweede helft hebt gezien, kan het een fantastisch seizoen worden voor PSV."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws