Vente verlaat Feyenoord op huurbasis: 'Ze waren er als de kippen bij'

Vente verlaat Feyenoord op huurbasis: 'Ze waren er als de kippen bij'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 09:05vr 23-08-2019 om 09:05

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 09:09vr 23-08-2019 om 09:09

Dylan Vente wordt dit seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk. De twintigjarige aanvaller van Feyenoord heeft zich per direct bij de selectie van Fred Grim gevoegd, zo melden de Waalwijkers via de officiële kanalen.

"Met Dylan hebben we een speler in huis gehaald die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft op Eredivisieniveau. Bij Feyenoord heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken en krijgt de kans om dat nog verder te ontwikkelen", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van RKC. "Met Dylan halen we een veelzijdige spits bij onze selectie, waarmee we aanvallend meerdere opties hebben."

Vente vertelt op de website van zijn management dat het lange tijd onduidelijk was of hij elders zijn kunsten mocht vertonen. "Ik wist lange tijd niet of ik verhuurd mocht worden, maar gistermiddag kreeg ik de bevestiging van Feyenoord", legt hij uit. "Vanmorgen (vrijdagochtend red.) rond 8 uur ben ik gekeurd en straks zal ik ook direct meetrainen met de selectie."

"Ik heb begrepen dat er meerdere clubs waren die mij wilden huren. RKC toonde al wat langer belangstelling en was er ook als de kippen bij toen ik daadwerkelijk gehuurd kon worden. Daaruit blijkt dat ze vertrouwen in mij hebben en dat is natuurlijk fijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws