'Als ik de kans krijg, scoor ik. Maar het juichen zal ik achterwege laten'

'Als ik de kans krijg, scoor ik. Maar het juichen zal ik achterwege laten'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 13:54vr 23-08-2019 om 13:54

Mocht hij scoren tegen Heracles Almelo, dan zal Oussama Tannane niet juichen. De vleugelaanvaller gaat zaterdag met Vitesse op bezoek bij zijn oude club.

Tannane hoopt Heracles, dat met één punt uit drie wedstrijden slecht aan het seizoen is begonnen, een nieuwe tik uit te delen. "Ja, als ik de kans krijg om te scoren zal ik dat doen. Maar het juichen zal ik achterwege laten", belooft hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb nog heel veel contacten daar en heb veel te danken aan Heracles. Ik zal uit respect niet juichen."

Sinds deze zomer is Tannane actief bij Vitesse. Bij zijn aankomst was hij te zwaar en die overtollige kilo's torste hij ook mee in de eerste wedstrijden van het seizoen. "Het was een tijdje heel zwaar voor mij. Ik moest hard trainen om weer topfit te worden", vertelt Tannane.

"Ik begon met 65 minuten tegen Ajax en zit nu op 83 minuten (tegen PEC Zwolle, red.). Ik weet niet wanneer ik een wedstrijd vol kan maken, maar het gaat de goede kant op. Het heeft nog even zijn tijd nodig. Ik zit nu op ongeveer 75 procent. Nog lang niet op honderd procent, maar ik voel mezelf wel steeds fitter worden."

Poll

Wat wordt Heracles - Vitesse?

(834 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws