'Feyenoord-onwaardige' Vente reageert: 'Nu heb ik schijt aan wat ze zeggen'

'Feyenoord-onwaardige' Vente reageert: 'Nu heb ik schijt aan wat ze zeggen'

23-08-2019 14:35 Laatste update: 14:46
135

Feyenoord-onwaardig, zo werd Dylan Vente de laatste weken om de haverklap genoemd door critici. De twintigjarige spits, die de rest van het seizoen op huurbasis speelt bij RKC Waalwijk, probeert het van zich af te laten glijden.

"Ik ga eerlijk zeggen: in het begin is het niet leuk om te horen", reageert Vente bij FOX Sports op de kritiek. "Maar op een gegeven moment dacht ik: ik heb schijt aan wat mensen van mij denken of over mij zeggen. Het doet me niet meer zoveel."

Vente kreeg bij de seizoenstart nog veel minuten van Feyenoord-trainer Jaap Stam, omdat Nicolai Jörgensen geblesseerd is. "Wat ik wilde, is er niet echt uitgekomen. Hoe dat komt, weet ik niet. Als je het realistisch bekijkt, weet je dat je geen eerste spits wordt. Jörgensen zit op de eerste rang."

Vente koos daarom eieren voor zijn geld en liet zich verhuren aan RKC. "Ik wil meer minuten maken dan bij Feyenoord en zoveel mogelijk scoren. Vorig seizoen was lastig en dat probeer ik een beetje te vermijden. Vandaar dat ik bij Feyenoord heb aangegeven verhuurd te willen worden."