Feyenoord wil spits én Senesi: 'Geld erbij als ze overeind blijven, komt dus goed'

Feyenoord wil spits én Senesi: 'Geld erbij als ze overeind blijven, komt dus goed'

23-08-2019 21:12 Laatste update: 21:37
120

Feyenoord gaat zich nog roeren tijdens de laatste weken van de transfermarkt, verwacht Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka. De Rotterdammers zijn bezig met de Argentijnse verdediger Marcos Senesi en willen ook nog een spits binnenhalen.

Senesi staat nog één jaar onder contract bij San Lorenzo en moet zeven miljoen euro kosten, een evenaring van het recordbedrag dat Feyenoord ooit voor Danko Lazovic betaalde. De Rotterdammers zullen de Europa League-return tegen Hapoel Beër Sheva nog even door moeten komen, maar Gouka verwacht weinig beren op de weg. "Er komt wat Europees geld bij als ze overeind blijven (Feyenoord verdedigt in Israël een 3-0 voorsprong, red.). Dat is het geld dat ze nog nodig hebben om San Lorenzo genoeg te betalen. Dus dat gaat in orde komen, verwachten we", vertelt hij in Voetbal op Vrijdag op de AD-site.

Feyenoord is ook nog op zoek naar een spits, kondigt Gouka aan. Nu Dylan Vente is verhuurd aan RKC Waalwijk, zijn de geblesseerde Nicolai Jörgensen en de jonge Naoufal Bannis de enige pure centrumspitsen in de selectie. Ricky van Wolfswinkel was lange tijd in beeld bij de stadionclub, maar staat voorlopig buitenspel vanwege een aneurysma in de hersenen.