Clubs verdringen zich rond Eindhoven-vedette Van den Boomen: 'Hoop dat hij blijft'

Clubs verdringen zich rond Eindhoven-vedette Van den Boomen: 'Hoop dat hij blijft'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 22:42vr 23-08-2019 om 22:42

FC Eindhoven dreigt vedette Branco van den Boomen vlak voor het einde van de transfermarkt nog kwijt te raken. De 24-jarige spelmaker mag zich verheugen over belangstelling uit de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie én het buitenland, weet FC Eindhoven-trainer Ernie Brandts.

De Graafschap gaat vedette Youssef El Jebli op korte termijn kwijtraken en heeft Van den Boomen op het oog als opvolger, bevestigt Brandts tegenover FOX Sports. "Niet alleen De Graafschap, er waren meer clubs geïnteresseerd. Onder andere RKC Waalwijk en enkele Duitse clubs", vertelde hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Den Bosch, ruim anderhalf uur voordat Van den Boomen zijn club in de blessuretijd aan een 1-1 gelijkspel zou helpen.

De bij Willem II/RKC en Ajax opgeleide spelmaker liet vorig seizoen al weten dat hij graag naar de Eredivisie wilde verhuizen, maar ligt nog één seizoen vast aan de Aalsterweg. Brandts hoopt dat hij ook na 2 september over Van den Boomen kan beschikken. "Ik hoop dat hij blijft, maar er kan van alles gebeuren", aldus de trainer.

Poll

Is Van den Boomen al toe aan de Eredivisie?

(1502 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws