Beerens wacht nog altijd op vertrek: Dan was de transfer al lang beklonken

Beerens wacht nog altijd op vertrek: "Dan was de transfer al lang beklonken"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 11:18za 24-08-2019 om 11:18

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 11:29za 24-08-2019 om 11:29

Roy Beerens heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De routinier van Vitesse wacht al weken op een transfer, maar een geschikte aanbieding is nog altijd niet binnengekomen bij het management van de aanvaller.

De 31-jarige Beerens wil vertrekken uit Arnhem nu hij daar op een zijspoor is beland. Vitesse werkt graag mee aan een vertrek, nu duidelijk is dat trainer Leonid Slutsky in principe geen beroep meer zal doen op Beerens. De buitenspeler traint al weken niet meer mee bij de Eredivisie-subtopper, in afwachting van een overstap.

"Er zijn aanbiedingen uit het buitenland binnengekomen, maar daar zit te veel risico met betalingen bij. Daar ga ik niet op in", zegt Beerens tegen de Gelderlander. "China of de grote zandbak? Dan was de transfer al lang beklonken. Maar daar ligt geen interesse. Ik heb een gezin. Ik wil naar een club met perspectief.”

Beerens, die een contract tot 2021 heeft bij Vitesse, weet dat hij nog ruim een week de tijd heeft om een nieuwe club te vinden. In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 september sluit de transfermarkt. "Er liggen nog lijntjes open. Als dat niets wordt, dan meld ik me volgens afspraak weer bij Vitesse."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws