'Het was de keuze van Van Bommel bij PSV. Die heb ik geaccepteerd'

'Het was de keuze van Van Bommel bij PSV. Die heb ik geaccepteerd'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 11:54za 24-08-2019 om 11:54

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:02za 24-08-2019 om 12:02

Bart Ramselaar is dolblij met zijn transfer naar FC Utrecht, die zaterdag officieel werd gemaakt. De middenvelder komt na drie jaar over van PSV en voelt zich al direct thuis in de Galgenwaard.

Ramselaar verdiende bij Utrecht in 2016 een transfer naar PSV, maar in Eindhoven was zijn rol na het vertrek van Phillip Cocu volledig uitgespeeld. "Het voelt als thuiskomen. Ik ben goed opvangen en blij om hier te zijn. Het voelde gewoon goed", vertelt Ramselaar aan FC Utrecht TV. "Ik heb veel met Jordy (Zuidam, red.) gesproken. Daar straalde vertrouwen uit. Ik heb voor drie jaar getekend, dus we kunnen weer lekker gaan voetballen."

Ramselaar begon sterk bij PSV. "Het begin was heel goed. Ik heb zelfs in het Nederlands elftal en in de Champions League gespeeld. In het tweede jaar ben ik kampioen geworden. Toen kwam er een nieuwe trainer (Van Bommel, red.) en heb ik niet meer gespeeld. Dat was zijn keuze. Die heb ik geaccepteerd. Je groeit dan ook als mens. Dat neem ik mee naar Utrecht."

Deze week kwam Ramselaar nog in actie in een oefenduel tussen PSV en Utrecht. "Dat was wel grappig. Ik wist toen natuurlijk al dat er contact was. Het was in de drie jaar bij PSV altijd heel speciaal om tegen Utrecht te spelen. Ik ben blij dat ik terug ben in de Galgenwaard."

Poll

Heeft Ramselaar het niveau van PSV 1?

(1916 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws