Musonda valt wederom uit met blessure: 'Denk dat hij zijn hele leven last houdt'

Musonda valt wederom uit met blessure: 'Denk dat hij zijn hele leven last houdt'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 14:34za 24-08-2019 om 14:34

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:56za 24-08-2019 om 16:56

De verhuurperiode van Charly Musonda bij Vitesse lijkt uit te lopen op een mislukking. De speler wordt opnieuw geteisterd door een knieblessure en een mogelijk basisdebuut tegen Heracles Almelo gaat niet door. Vitesse-coach Leonid Slutsky ziet het somber in.

De Belgische middenvelder wordt nu voor de vijfde keer in twaalf maanden geconfronteerd met de nasleep van een eerdere blessure aan zijn knie. "Charly zou starten", laat Slutsky in gesprek met de Gelderlander weten. "We wilden hem een uur inzetten. Voor negentig minuten was het sowieso te vroeg. Maar de oude kwetsuur speelt op. Dit is een chronische blessure."

Musonda keert nu weer terug bij zijn club Chelsea om te gaan revalideren. "De deal met Chelsea is bekend", reageert Slutsky. "Het is nu afwachten. Ik ben geenszins geschokt. De zorgen zijn er al langer. De blessure speelt al langer."

"We hebben er sinds zijn terugkeer bij Vitesse deze zomer ook alles aan gedaan om Charly rustig te brengen", aldus Slutsky. "Nu worden we in een week met de knieblessure van Hilary Gong met een tweede ernstige tegenvaller geconfronteerd. Ik denk dat Charly zijn hele leven last houdt van knieproblemen. Dat is de aard van deze kwetsuur. Hij moet leren omgaan en leven met deze blessure."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws