LIVE-discussie: Willem II zonder geblesseerde Lewis tegen FC Emmen

LIVE-discussie: Willem II zonder geblesseerde Lewis tegen FC Emmen

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 17:51za 24-08-2019 om 17:51

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 18:03za 24-08-2019 om 18:03

Willem II wil voor het eerst dit seizoen een overwinning pakken in het eigen Koning Willem II Stadion. Tegenstander FC Emmen pakte vorige week in eigen huis de eerste punten van het seizoen met een 2-0 overwinning op Heerenveen en zal de stijgende lijn voort willen zetten.

Willem II won dit seizoen tot nu toe van PEC Zwolle en Fortuna Sittard, maar beide keren ging het om een uitwedstrijd. De enige thuiswedstrijd tot nu toe ging met 0-2 verloren tegen Vitesse. Bij Willem II start Evangelos Pavlidis weer in de spits, de Griek was vorige week tegen Fortuna Sittard tweemaal trefzeker en moet Willem II ook vanavond van doelpunten proberen te voorzien.

De enige wijziging ten opzichte van vorige week bij Willem II is de basisplaats voor Damil Dankerlui. Hij vervangt de geblesseerde Fernando Lewis, die er voor langere tijd uit ligt met een knieblessure. 

Bij FC Emmen is er ook één wijziging ten opzichte van vorige week: Lorenzo Burnet viel tegen Heerenveen geblesseerd uit en kan niet spelen vandaag. Zijn vervanger is Jan-Niklas Beste, die gehuurd wordt van Werder Bremen en vanavond zijn debuut maakt voor Emmen. Verder verandert ook coach Dick Lukkien niets aan de opstelling van zijn ploeg. 

De opstellingen:

Willem II:
 Wellenreuther; Dankerlui, Peters, Holmén, Heerkens; Llonch, Saddiki, Vrousai; Köhlert, Pavlidis, Nunnely.

FC Emmen:
 Telgenkamp; Bijl, Veendorp, Bakker, Beste; Ugrinic, Chacon, Laursen; De Leeuw, Arias, Kolar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws