Koploper Liverpool schudt Arsenal probleemloos van zich af en blijft foutloos

24-08-2019 20:29 Laatste update: 20:34
51

Liverpool heeft de topper tegen Arsenal zaterdagavond winnend afgesloten. De ploeg van Jurgen Klopp was op eigen grond sterker dan de club uit Londen en drukte het kwaliteitsverschil uit de score: 3-1.

De thuisploeg was, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, in de topper tegen Arsenal oppermachtig en Joël Matip zorgde een aantal minuten voor de rust voor de openingstreffer. Na rust was het Mohamed Salah die het verschil maakte. Met twee doelpunten, waarvan een vanaf de strafschopstip, was de Egyptenaar goud waard voor The Reds.

Vijf minuten voor tijd deed Lucas Torreira nog iets terug namens de bezoekers, maar tot een comeback kwam het niet. Door de 3-1 zege is Liverpool koploper van Engeland: Klopp en co. zijn tot op heden de enigen zonder puntenverlies. Volgende week gaat Liverpool op bezoek bij Burnley.