Felle discussie tussen Snoei en Kraay jr.: Ik word hier gewoon weer boos van

Felle discussie tussen Snoei en Kraay jr.: "Ik word hier gewoon weer boos van"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 14:30zo 25-08-2019 om 14:30

Mike Snoei baalt van de ophef die is ontstaan rond zijn persoon. De trainer van De Graafschap is niet blij met de journalisten die dagen voor de wedstrijd al informatie over de opstelling van de Superboeren de wereld in slingeren. 

Anderhalve week geleden stond Snoei Omroep Gelderland te woord. In het vermakelijke gesprek werd duidelijk dat Snoei helemaal niet blij is met de gang van zaken. Inmiddels heeft De Graafschap het mediabeleid aangescherpt. De frustraties van Snoei zijn nog niet helemaal verdwenen. "Ik word hier gewoon weer boos van", zegt Snoei bij FOX Sports over het veelbesproken fragment.

Hij vervolgt: "Een journalist móet ook zijn werk doen, maar ik zoek me kleurenblind op de Noord-Holland-pagina over wat Wim Jonk (trainer FC Volendam, red.) gaat doen en weet je wat er staat? 'Ik ga die trainer van De Graafschap niet wijzer maken'."

Hans Kraay jr. reageert en zegt dat het hem niet zoveel zou uitmaken of hij tegenover Youssef El Jebli of Jesse Schuurman zou staan. "Dáár sla je de plank mis", dient Snoei hem van repliek. "Ik hoorde ook iemand zeggen: hij is niet de trainer van Real Madrid. Ja, dat weet ik ook wel."

"Dus als je bij Real Madrid werkt mag je wel je plannetjes geheim houden en als je op ons niveautje bezig bent moet alles maar openbaar? Daar begrijp ik gewoon niks van. Wij proberen toch ook gewoon wat leuks te doen bij De Graafschap? En ik weet dondersgoed dat ik niet de trainer van Real Madrid ben", besluit Snoei zijn pleidooi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws