'PSV wil nog één keer toeslaan: niet bekend hoe concreet interesse is'

'PSV wil nog één keer toeslaan: niet bekend hoe concreet interesse is'

26-08-2019 07:30
58

Een week voor het einde van de zomerse transferperiode hoopt PSV nog één keer toe te slaan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De zoektocht naar een opvolger van Hirving Lozano leidt mogelijk tot Besiktas-aanvaller Jeremain Lens.

In Turkije wordt gemeld dat Lens (31) in beeld is om terug te keren naar Eindhoven. De naam van de geroutineerde aanvaller is volgens het Eindhovens Dagblad 'intern eerder wel gevallen, maar het was gisteren (zondag, red.) nog niet bekend hoe concreet de interesse van PSV in hem is'.

Het lijstje met potentiële PSV-versterkingen is langer. Ritsu Doan (FC Groningen) en Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) staan erop, zoveel is duidelijk. Bij Doan gaat het om koop en bij Jahanbakhsh om huur. Op de achtergrond probeert PSV ook het aflopende contract van de talentvolle aanvaller Zakaria Aboukhlal te verlengen.

Duo mag weg
Trent Sainsbury en Derrick Luckassen mogen na de komst van Timo Baumgartl en terugkeer van Daniel Schwaab uitkijken naar een nieuwe club. Daarbij is de club bereid om 'constructief mee te denken', aldus het ED. In het geval van Sainsbury ligt een definitief afscheid voor de hand, omdat hij vorig jaar transfervrij naar het Philips Stadion kwam.