AD: Feyenoord heeft topversterking bijna binnen voor 5 à 7 miljoen euro

AD: Feyenoord heeft topversterking bijna binnen voor 5 à 7 miljoen euro

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 08:57ma 26-08-2019 om 08:57

Feyenoord gaat zich versterken met Marcos Senesi. Volgens het Algemeen Dagblad is de komst van de Argentijnse verdediger een kwestie van tijd.

Feyenoord en San Lorenzo, de club van Senesi, zijn het zo goed als eens over de transfersom. Een definitief akkoord kan daardoor niet lang meer uitblijven. Waarschijnlijk wacht Feyenoord op de afloop van de Europa League-return tegen Hapoel Beer Sheva, voordat de transfer naar buiten wordt gebracht.

Plaatsing voor de groepsfase van de Europa League levert Feyenoord een slordige drie miljoen euro op. Dat is 'normaal gesproken' het allerlaatste zetje richting de komst van Senesi. De Argentijnse verdediger kost naar verluidt vijf tot zeven miljoen euro.

Senesi geldt in zijn thuisland als een groot talent. De linkspoot is een vaste waarde in de selectie van Argentinië O23. 'De zakenmensen in de Kuip geloven heilig dat de transferwaarde snel zal verdubbelen, zeker als Feyenoord in de Europa League de schijnwerpers kan pakken en Senesi zoals verwacht snel zal debuteren in de nationale ploeg', schrijft het AD.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws