Update: PEC Zwolle verhuurt overbodige Elbers aan RKC Waalwijk

Update: PEC Zwolle verhuurt overbodige Elbers aan RKC Waalwijk

26-08-2019 11:33 Laatste update: 14:51
23

RKC Waalwijk hoopt zich te versterken met Stanley Elbers, meldt het Brabants Dagblad maandagochtend. De 27-jarige buitenspeler staat nog tot het einde van het seizoen onder contract bij PEC Zwolle, waar hij echter niet meer nodig is.

Elbers speelde dit seizoen een klein uur mee tegen Willem II en mocht ook invallen tegen Vitesse. PEC heeft hem echter – net als Clint Leemans – te kennen gegeven dat hij uit mag zien naar een andere werkgever. Dat zou RKC kunnen worden: zowel de Waalwijkse promovendus als de zaakwaarnemer van Elbers heeft tegenover het BD bevestigd dat de gesprekken geopend zijn.

De oud-speler van ADO Den Haag, Helmond Sport en Excelsior heeft echter meerdere ijzers in het vuur. Voor Elbers is er belangstelling vanuit de Eredivisie én het buitenland, laat zijn zaakwaarnemer weten. De vleugelaanvaller streek in augustus 2018 neer in Zwolle en zorgde sindsdien voor één doelpunt en één assist in 25 Eredivisie-wedstrijden.

Update: RKC Waalwijk huurt Stanley Elbers van PEC Zwolle. De 27-jarige aanvaller, die nog een jaar onder contract staat bij PEC, kreeg onlangs van de clubleiding te horen dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe club. De keuze is op RKC gevallen. In Zwolle kwam Elbers tot 26 officiële optredens, waarin hij één keer scoorde.