VI: Leemans liet Sparta-thuis schieten, RKC, Fortuna en NAC in de race

VI: Leemans liet Sparta-thuis schieten, RKC, Fortuna en NAC in de race

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 17:26ma 26-08-2019 om 17:26

Het weinig succesvolle huwelijk tussen Clint Leemans en PEC Zwolle lijkt binnenkort – al dan niet tijdelijk – beëindigd te worden. De bij PSV opgeleide linkspoot staat volgens Voetbal International in de belangstelling van RKC Waalwijk, Fortuna Sittard en NAC Breda.

Leemans maakte tussen 2016 en 2018 furore bij VVV-Venlo en verdiende een transfer naar PEC. Zijn verblijf daar is tot dusver geen succes gebleken. Dit seizoen mocht hij alleen tegen Willem II één uur meespelen. Twee weken later kreeg hij van PEC te horen dat hij samen met Stanley Elbers – inmiddels al verhuurd aan RKC – op zoek mocht naar een nieuwe club. Zondagmiddag ontbrak de 23-jarige Veldhovenaar al in de wedstrijdselectie tijdens de wedstrijd tegen Sparta: 'op eigen verzoek', aldus VI.

Noord-Brabant of Zuid-Limburg lijkt nu zijn nieuwe werkterrein te worden. Aangezien Leemans nog twee jaar vastligt bij PEC, lijken RKC, Fortuna en NAC eerder aan een huurtransfer te moeten denken dan aan een permanente overgang. Het drietal heeft nog één week om toe te slaan: de transfermarkt in Nederland sluit op maandagavond 2 september.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou de beste club voor Leemans zijn?

(1424 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws