'Transferwaarde Martínez kan exploderen: Argentijn nu al een koopje voor Ajax'

'Transferwaarde Martínez kan exploderen: Argentijn nu al een koopje voor Ajax'

26-08-2019 21:28
92

Lisandro Martínez is nu al een koopje voor Ajax, concludeert het toonaangevende Bleacher Report. Het Amerikaanse medium verwacht dat de marktwaarde van de Argentijnse verdediger de komende tijd de lucht in kan schieten tot wel 45 à 55 miljoen euro.

Bleacher Report stelde een lijst samen met tien spelers van wie de transferwaarde dit seizoen kan 'exploderen'. Martínez vindt zichzelf terug op plek drie. 'Een super-agressieve, atletische centrale verdediger die het spel leest en consistent de bal onderschept. Het is erg leuk om hem te zien spelen en hij weet de aandacht nu al op zich te vestigen. De zeven miljoen die Ajax voor hem betaalde, ziet er nu al uit als een koopje.'

Wedden

Meer odds

Het medium zet Jadon Sancho met stip op één. Het toptalent van Borussia Dortmund, die al in verband wordt gebracht met de Europese elite, zou zijn waarde wel eens kunnen verdubbelen van 110 miljoen tot 220 miljoen, zo klinkt het. Verder prijken onder meer de namen van Dani Ceballos, Mason Mount en Martin Odegaard op de lijst.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At the rate they're going this season, their value is set to skyrocket 📈 @brsamtighe

Een bericht gedeeld door Bleacher Report Football (@brfootball) op