'Gemengde gevoelens' bij PSV-tijd: 'Moeilijk te snappen, maar moet het accepteren'

'Gemengde gevoelens' bij PSV-tijd: 'Moeilijk te snappen, maar moet het accepteren'

27-08-2019 08:19
39

Bart Ramselaar kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd bij PSV. De middenvelder hoopt bij zijn oude liefde FC Utrecht eindelijk weer lekker te gaan voetballen.

"Het is jammer dat ik na veel wedstrijden in mijn eerste jaar het afgelopen seizoen zo weinig speelde. Ik had het liever omgedraaid", vertelt Ramselaar aan het Algemeen Dagblad. "Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn tijd bij PSV, al ben ik blij dat ik de stap destijds heb gemaakt."

"Ik heb twee heel mooie seizoenen gehad waarin ik bijna alles speelde én ik ben kampioen geworden", legt Ramselaar uit. "Van Bommel maakte andere keuzes. Of ik dat snapte? Dat is moeilijk te snappen, maar het zijn keuzes die je moet accepteren."

Ramselaar was dicht bij een overstap naar het buitenland en ook andere clubs uit de Nederlandse subtop hengelden naar zijn diensten. "Maar FC Utrecht is mijn club en dat weet iedereen. Het voelde vertrouwd en de keuze was dus niet zo moeilijk. (...) Het is tijd om lekker te gaan voetballen en te laten zien wat ik kan."