'Eerste ontslag hangt in de lucht in Premier League na 0 punten uit 3 duels'

'Eerste ontslag hangt in de lucht in Premier League na 0 punten uit 3 duels'

27-08-2019 10:27 Laatste update: 10:50
35

Ontslag dreigt voor Watford-manager Javi Gracia. De Spaanse trainer heeft maximaal een paar wedstrijden om zijn hachje te redden, meldt The Telegraph deze week. Mogelijk is het zelfs komende week al einde verhaal. 

Watford is na drie speelrondes in de Premier League de enige ploeg die op nul punten staat. The Hornets gingen de afgelopen weken onderuit tegen West Ham United, Everton en Brighton & Hove Albion. Dinsdagavond staat het League Cup-duel met Coventry City op het programma, daarna treffen de Londenaren Newcastle United, Arsenal en Manchester City in competitieverband. 

The Telegraph heeft begrepen dat Gracia momenteel 'vecht voor zijn baan' en in de komende weken goede resultaten nodig heeft om ontslag te vermijden. Bij een nederlaag in Newcastle zou het volgens de krant zelfs al einde verhaal kunnen zijn voor hem. 

De 49-jarige Gracia is sinds januari 2018 in dienst bij Watford. In de afgelopen seizoenen hield geen enkele manager van de club het langer dan een jaar vol op Vicarage Road. Onder meer Marco Silva, Walter Mazzarri en Quique Sánchez Flores kregen vroegtijdig hun congé. 

Bij Watford staan twee Nederlanders onder contract: Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar.