PSV baalt van 'mislopen' Aboukhlal: Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd

PSV baalt van 'mislopen' Aboukhlal: "Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd"

27-08-2019 12:54
115

PSV betreurt het definitieve vertrek van Zakaria Aboukhlal. De talentvolle rechtsbuiten had de kans om zijn aflopende contract in Eindhoven te verlengen, beaamt de club.

Aboukhlal heeft echter gekozen voor een vierjarige overeenkomst met AZ, maakten de Alkmaarders eerder op de dinsdag bekend. "Dat vinden we jammer, want wij zien Zakaria als talent met potentie", vertelt technisch directeur John de Jong aan de clubsite van PSV. De Eindhovenaren hebben met Aboukhlal om de tafel gezeten om over diens toekomst in het rood-wit te praten. "Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd, maar daar kan de speler zich niet in vinden. Dat is zijn goed recht, we wensen hem alle succes bij AZ."

Wedden

Meer odds

De in Rotterdam geboren jeugdinternational van Oranje heeft zijn eerste training in Alkmaar al achter de rug. Naar verluidt heeft AZ twee miljoen euro overgemaakt naar PSV om de deal mogelijk te maken. AZ speelt donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Royal Antwerp FC en neemt het drie dagen daarna op tegen Vitesse. Of Aboukhlal dan al kan debuteren, zal nog moeten blijken.