Feyenoord naar Israël: Van der Heijden blijft in Rotterdam-Zuid, weer geen Ayoub

Feyenoord naar Israël: Van der Heijden blijft in Rotterdam-Zuid, weer geen Ayoub

27-08-2019 14:26 Laatste update: 14:56
72

Zonder Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub reist Feyenoord af naar Israël. Dat meldt de Rotterdamse club dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Afgelopen week ontbraken beide spelers ook al tijdens de heenwedstrijd. 

In De Kuip won Feyenoord donderdagavond met 3-0 van Hapoel Beer Sheva. Dankzij die uitslag heeft de formatie van trainer Jaap Stam zich zo goed als verzekerd van de groepsfase van de Europa League. 

In totaal heeft Stam 21 spelers geselecteerd voor de trip naar Israël. Onder meer aanwinsten Edgar Miguel Ié en George Johnston behoren tot de spelersgroep. Van der Heijden wil graag vertrekken bij Feyenoord en ontbrak daarom ook tijdens het heenduel. Het is onbekend waarom Ayoub niet is geselecteerd door Stam; net als Van der Heijden was de middenvelder donderdag ook al niet van de partij.  

De volledige selectie van Feyenoord
Kenneth Vermeer, Ridgeciano Haps, Luciano Narsingh, Liam Kelly, Steven Berghuis, Sam Larsson, George Johnston, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Leroy Fer, Renato Tapia, Nick Marsman, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Naoufal Bannis, Rick Karsdorp, Edgar Miguel Ié, Eric Botteghin, Wouter Burger,  Achraf El Bouchataoui en Lutsharel Geertruida