Grieks nieuwtje: Panathinaikos wil Van der Heijden, salaris mogelijk struikelblok

Grieks nieuwtje: Panathinaikos wil Van der Heijden, salaris mogelijk struikelblok

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 18:25di 27-08-2019 om 18:25

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 19:48di 27-08-2019 om 19:48

Jan-Arie van der Heijden mag weg bij Feyenoord en staat in de belangstelling van Panathinaikos, meldt het Griekse medium Sportime. Of het ook daadwerkelijk van een transfer zal komen, is echter nog maar de vraag.

Van der Heijden heeft niet alleen een doorlopend contract, maar verdient ook een voor Griekse begrippen fors salaris: volgens Sportime mag de linkspoot jaarlijks 590 duizend euro bijschrijven in De Kuip. Alleen wanneer Van der Heijden bereid is om een deel van zijn jaarloon in te leveren, lijkt een transfer naar Panathinaikos mogelijk.

De rol van Van der Heijden bij Feyenoord is uitgespeeld: de linkspoot begon door de blessure van Sven van Beek weliswaar als basisspeler aan het seizoen, maar werd tegen FC Utrecht tijdens de rust gewisseld en kwam sindsdien niet meer in actie. Jan-Scharie liet aan het begin van het seizoen al weten dat hij 'geen vertrouwen' voelde en is dinsdag niet met de rest van de selectie mee naar Israël gereisd. Feyenoord speelt daar donderdag een Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Beër Sheva en moet een 3-0 voorsprong over de streep zien te trekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Van der Heijden toe aan een transfer?

(3204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws