'Ayoub mag weg bij Feyenoord, reist niet mee en gaat zich richten op transfer'

'Ayoub mag weg bij Feyenoord, reist niet mee en gaat zich richten op transfer'

27-08-2019 21:54
248

Yassin Ayoub mag vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder zit niet bij de selectie voor het duel in de voorronde van de Europa League tegen Hapoel Beer Sheva om zich te kunnen richten op het vinden van een nieuwe club.

De middenvelder mag zich volgens RTV Rijnmond van Feyenoord focussen op zijn aanstaande transfer en hoefde dus niet mee te reizen naar Israël, waar de Rotterdammers een plekje in de groepsfase van de Europa League kunnen bemachtigen.

Ayoub zit al langer op een dood spoor bij Feyenoord, want naast Jaap Stam maakte ook Giovanni van Bronckhorst amper gebruik van de diensten van de creatieveling. Nadat zijn contract bij FC Utrecht een jaar geleden afliep, besloot Ayoub om transfervrij de overstap naar Feyenoord te maken. Tijdens zijn periode in Rotterdam speelde de middenvelder in achttien wedstrijden mee, maar slechts eenmaal als basisspeler.

Naast Ayoub blijft Jan-Arie van der Heijden overigens ook in Rotterdam. De verdediger krijgt net als Ayoub ook de gelegenheid om een andere club te vinden.