Cocu en Derby vliegen al na één ronde uit de League Cup na forse nederlaag

27-08-2019 22:38 Laatste update: 23:13
35

Phillip Cocu is met Derby County in de eerste ronde van de League Cup al uitgeschakeld. Derby ging met 3-0 onderuit tegen competitiegenoot Nottingham Forest, dat de hele wedstrijd de bovenliggende partij was.

Nottingham Forest - Derby County 3-0
Cocu moest lijdzaam toezien hoe zijn ploeg in de rust al tegen een 2-0 achterstand aankeek. Albert Adomah en Joe Lolley troffen doel voor Nottingham, dat ook na de rust de betere ploeg bleef. Dat overwicht werd alleen nog uitgedrukt in een treffer door Joao Carvalho, maar het pleit was toen allang al beslecht. Voor Derby en Cocu zit het eerste bekertoernooi er dus na één ronde alweer op.

Watford - Coventry City 3-0
Op eigen veld had Watford geen enkele moeite met Coventry, dat actief is op het derde niveau in Engeland. The Hornets wonnen met 3-0, mede dankzij een fraai doelpunt van Daryl Janmaat. De rechtervleugelverdediger nam tien minuten na rust de 2-0 voor zijn rekening nadat Ismaila Sarr in de eerste helft al had gescoord. Na de goal van Janmaat scoorde ook Adalberto Penaranda nog: 3-0.