ED: PSV vleide Jahanbakhsh met interesse, Brighton stak stokje voor transfer

ED: PSV vleide Jahanbakhsh met interesse, Brighton stak stokje voor transfer

27-08-2019 23:49
29

Alireza Jahanbakhsh was 'zeer vereerd' met de interesse van PSV, maar zijn club Brighton wilde hem niet naar Eindhoven laten gaan. De Iraniër zag een terugkeer naar Nederland, waar hij eerder al voor AZ en NEC speelde, wel zitten.

Volgens het Eindhovens Dagblad, dat contact heeft gehad met de zaakwaarnemer van Jahanbakhsh, had de vleugelaanvaller maar wat graag terug willen keren naar Nederland. Hij zou 'zeer vereerd' zijn geweest met de interesse van PSV, maar de Iraniër kreeg vervolgens van Brighton te horen dat hij niet mocht vertrekken. Dinsdagavond speelde Jahahbakhsh negentig minuten mee in het met 2-1 gewonnen League Cup-duel bij Bristol Rovers.

Aangezien PSV een opvolger zocht voor de naar Napoli vertrokken Hirving Lozano schakelde het al snel door naar Ritsu Doan. De komst van de Japanner werd dinsdagavond officieel gemaakt door de Eindhovenaren, die minimaal 7.5 miljoen euro betalen voor de vleugelaanvaller van FC Groningen. Wat Jahanbakhsh PSV had moeten kosten is niet bekend.