Kraay onaangenaam verrast door onthulling Derksen: 'Dat is niet leuk, nee'

Kraay onaangenaam verrast door onthulling Derksen: 'Dat is niet leuk, nee'

28-08-2019 14:28
123

Hans Kraay jr. is maandag onaangenaam verrast door een onthulling van Veronica Inside-collega Johan Derksen. Derksen vertelde tijdens de uitzending dat hij heeft geprobeerd om Kraay te lozen als vaste tafelgast bij de populaire talkshow. 

"Ik vind jou een uitstekende collega en een fijne gozer. Maar ik was er als enige op tegen dat jij hier plaats zou nemen. Jij bent vrijdagavond de hele avond in beeld, zaterdag ben je in beeld, zondag met die avondwedstrijd ben je in beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat", zei Derksen. "Dan heb je alle onderwerpen die wij hier bespreken al een keer de revue laten passeren. Ik vind het qua planning niet goed."

In gesprek met Wilfred Genee, in de radio-editie van Veronica Inside, blikte Kraay terug op die uitspraken. Hij geeft toe dat de onthulling van Derksen als een donderslag bij heldere hemel kwam. "Dat is niet leuk, nee. Maar: een praatprogramma is om meningen te geven en om af en toe een keer een tikkie uit te delen, dan moet je een grote jongen zijn. Maar ik zal eerlijk zijn, ik zag hem niet aankomen."

Is het nu oorlog met Derksen? Nee hoor. "Ik heb Johan een hand gegeven. Voor de rest geen nieuws. Ik heb prima geslapen."