Feyenoord bezig met miljoenentransfer: 'Durf niet te zeggen of het rond is'

Feyenoord bezig met miljoenentransfer: 'Durf niet te zeggen of het rond is'

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 19:23wo 28-08-2019 om 19:23

Het is nog niet zeker dat Feyenoord en Yassin Ayoub uit elkaar gaan. Van trainer Jaap Stam hoeft de 25-jarige 'niet per se' te vertrekken uit Rotterdam.

Ayoub is deze week niet meegereisd naar Israël voor de Europa League-return tegen Hapoel Beer Sheva om zich te kunnen focussen op een transfer. "Het is niet zo dat hij per se weg moet", benadrukt Stam op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. "Maar met hem is afgesproken dat hij die optie heeft, in een situatie met weinig speeltijd."

Feyenoord is verder bezig met de komst van Marcos Senesi, bevestigt Stam. "Maar of het helemaal rond is, dat durf ik niet te zeggen. Ik heb er niets van gehoord. Je weet hoe het soms kan lopen in onderhandelingen. Soms denk je een overeenkomst te hebben, maar het blijft afwachten."

Mogelijk haalt Feyenoord na de komst van Senesi nog een spits, al laat Stam dat in het midden. "We moeten eerst de ene deal (Senesi, red.) afronden, voordat we met het volgende verder gaan. Hoe concreet het is dat er nog een spits komt? Dat wil ik niet zeggen, want dan gaat het een eigen leven leiden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws