'Turkse topclub wil Van der Heijden verlossen van uitzichtloze Feyenoord-situatie'

'Turkse topclub wil Van der Heijden verlossen van uitzichtloze Feyenoord-situatie'

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 20:34wo 28-08-2019 om 20:34

Istanbul Basaksehir wil Jan-Arie van der Heijden verlossen van Feyenoord. De Turkse topclub van Eljero Elia wil snel doorpakken en onderzoekt de mogelijkheden om hem aan te trekken, maar meldde zich vooralsnog niet officieel in Rotterdam-Zuid. Dat meldt Voetbal International.

Van der Heijden was ook in beeld bij Panathinaikos, maar het ontbeert de Grieken aan de financiële middelen om de 31-jarige verdediger aan te trekken. Voor Basaksehir lijkt dat geen probleem, schrijft VI. Van der Heijden staat zelf ook open voor een overstap naar Istanbul.

De rol van Van der Heijden bij Feyenoord is uitgespeeld: hij begon door de blessure van Sven van Beek weliswaar als basisspeler aan het seizoen, maar werd tegen FC Utrecht tijdens de rust gewisseld en kwam sindsdien niet meer in actie. Jan-Scharie liet aan het begin van het seizoen al weten dat hij 'geen vertrouwen' voelde. Nu aanwinst Marcos Senesi bijna binnen is, mag Van der Heijden ook daadwerkelijk vertrekken.

De linkspoot zag inmiddels wel interessante opties als FC Köln en FC Basel afhaken, omdat trainer Jaap Stam hem niet eerder liet gaan. Basaksehir kan hem alsnog verlossen van zijn uitzichtloze situatie in Rotterdam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws