Zaakwaarnemer in Nederland: 'Feyenoord dicht bij aantrekken tweede Peruviaan'

Zaakwaarnemer in Nederland: 'Feyenoord dicht bij aantrekken tweede Peruviaan'

28-08-2019 21:16
83

Renato Tapia kan wel eens spoedig gezelschap krijgen van een landgenoot bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden in de race zijn voor Miguel Araujo, een 24-jarige centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan.

De zaakwaarnemer van de Peruviaanse international, Carlos Gonzales, bevestigt in gesprek met RPP Noticias dat hij in Nederland is. De belangenbehartiger stelt dat hij in verregaande onderhandelingen is met twee clubs. Namen noemt hij niet, maar het zou dus onder meer om Feyenoord gaan.

"De onderhandelingen met twee clubs bevinden zich in de laatste fase. We hopen spoedig een akkoord te sluiten", vertelt Gonzales. "Als alles goed gaat zou het komend weekend of uiterlijk maandag rond moeten zijn." Of Araujo komend seizoen zeker in de Eredivisie speelt, laat de zaakwaarnemer echter in het midden. "Ik kan niet bevestigen dat zijn toekomst in Nederland ligt, want er zijn ook aanbiedingen uit België, Frankrijk en Griekenland."

Naast Feyenoord zou eerder het Franse Nantes al interesse hebben getoond. "Nantes heeft toenadering gezocht, we sluiten niets uit", erkent Gonzales. Araujo speelt momenteel in eigen land voor Club Alianza Lima. Daar loopt zijn contract op 31 december van dit jaar af.