'Navas vertrekt bij Real: Costa Ricaan wordt eerste keus en gaat meer verdienen'

'Navas vertrekt bij Real: Costa Ricaan wordt eerste keus en gaat meer verdienen'

28-08-2019 21:55
11

Keylor Navas is hard op weg naar Paris Saint-Germain, zo verzekeren diverse media in Spanje en Costa Rica woensdag. De 32-jarige doelman is in verregaande onderhandelingen met de Franse kampioen, meldt onder meer Marca.

Navas is bij Real Madrid zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Thibaut Courtois. De Costa Ricaan wilde aanvankelijk de strijd aangaan met de Belg, maar kiest nu toch eieren voor zijn geld. Bij PSG wordt Navas wel de nummer één en bovendien gaat hij er in salaris zelfs op vooruit, schrijft Marca. Hij reist vermoedelijk in de komende dagen af naar Parijs om de deal in orde te maken.

Real Madrid moet door het vertrek van Navas op zoek naar een nieuwe tweede doelman. Zeker nu Luca Zidane (Real Valladolid) en Andriy Lunin (Racing Santander) verhuurd zijn heeft trainer Zinedine Zidane nauwelijks alternatieven. Volgens AS onderzoekt De Koninklijke of het mogelijk is om Alphonse Aréola de omgekeerde weg te laten bewandelen.

Marca schreef eerder al dat Navas de topkandidaat was in Parijs. PSG zou André Onana van Ajax en Gianluigi Donnarumma (AC Milan) als alternatieven hebben gezien.