PSV verkoopt overbodige Sainsbury: Australiër vervolgt loopbaan in Israël

PSV verkoopt overbodige Sainsbury: Australiër vervolgt loopbaan in Israël

29-08-2019 11:10 Laatste update: 11:12
73

Trent Sainsbury vervolgt zijn loopbaan bij Maccabi Haifa. Dat heeft de Israëlische club donderdagochtend naar buiten gebracht via de officiële kanalen. De centrale verdediger had bij PSV te weinig uitzicht op speeltijd.

Daarom mocht de Australiër ondanks een nog twee jaar doorlopend contract vertrekken. Nadat Daniel Schwaab besloot terug te keren bij PSV kreeg Sainsbury te horen dat hij mocht vertrekken. De laatste weken zat de 27-jarige verdediger ook niet meer bij de wedstrijdselectie.

Sainsbury arriveerde dinsdag al in Israël en heeft zijn overgang nu definitief rond gemaakt. Hij tekent bij Maccabi een contract voor twee jaar. De verdediger kwam vorig jaar met hoge verwachtingen naar Eindhoven, maar werd nooit een vaste waarde. Vorig seizoen speelde Sainsbury in slechts vijf competitieduels mee. In de Champions League kwam hij niet verder dan één invalbeurt en één basisplek. In totaal speelde Sainsbury tien wedstrijden in de hoofdmacht. Bij Maccabi Haifa hoopt de Australiër meer minuten te gaan maken.