Update: Transfervrije Llorente meldt zich in Italië en tekent contract in Napels

Update: Transfervrije Llorente meldt zich in Italië en tekent contract in Napels

02-09-2019 09:21 Laatste update: 09:18
18

Hirving Lozano krijgt spoedig gezelschap van Fernando Llorente. Volgens Sky Sport Italia heeft Napoli een akkoord bereikt met de transfervrije Spanjaard. Dit weekend zou de deal definitief beklonken moeten worden.

Llorente stond tot deze zomer onder contract bij Tottenham Hotspur, maar liep daar uit zijn contract. Het heeft er alle schijn van dat Napoli zijn nieuwe club gaat worden. Volgens Sky Sports Italia heeft Spurs een overeenstemming bereikt met de spits voor een contract van twee jaar. De details van de deal moeten dit weekend rond worden gemaakt. De naderende komst van Llorente betekent dat Napoli de interesse in  Mauro Icardi laat varen. 

De 34-jarige Llorente kwam vorig seizoen in totaal tot 35 optredens voor Tottenham. Daarin maakte hij acht goals en was hij goed voor vijf assists. De geroutineerde spits kwam vorig seizoen ook nog in actie in de Champions League-ontmoeting met Ajax.

Update 2.9 09.19 uur: Het is rond: Llorente is speler van Napoli. Dat maakt de Italiaanse club op deadlineday bekend. Door de komst van Mauro Icardi naar Napels gaat dus een streep.