'Lopetegui wil concurrent voor De Jong halen en zet in op Real Madrid-hereniging'

'Lopetegui wil concurrent voor De Jong halen en zet in op Real Madrid-hereniging'

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 08:42za 31-08-2019 om 08:42

Luuk de Jong is het seizoen begonnen als basisspeler van Sevilla, maar krijgt er mogelijk nog een concurrent bij tijdens de laatste dagen van de transferperiode. Real Madrid-spits Mariano Díaz staat volgens Cadena COPE in de belangstelling van de Andalusiërs.

Díaz arriveerde vorig seizoen tegelijkertijd met trainer Julen Lopetegui in het Estadio Santiago Bernabeu en mocht zelfs het rugnummer 7 overnemen van Cristiano Ronaldo. Lopetegui werd echter al snel ontslagen en is inmiddels aan de slag gegaan in Sevilla. Díaz kwam vorig seizoen nog tot 22 officiële optredens, maar zijn rol in Madrid lijkt inmiddels uitgespeeld.

Lopetegui zet naar verluidt in op een hereniging, maar er moeten flink wat stappen worden gezet voordat de Dominicaan daadwerkelijk de positie van De Jong kan bedreigen. Real Madrid vraagt dertig miljoen euro voor de spits, die nog vastligt tot medio 2023. Sevilla kan dat bedrag niet in één keer ophoesten, maar praat volgens Cadena COPE over een gespreide betaling. Bovendien moet Díaz zelf nog warm gemaakt worden voor een verhuizing naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws