Update: 'Luckassen-transfer wordt afgerond, wellicht vandaag al op trainingsveld'

Update: 'Luckassen-transfer wordt afgerond, wellicht vandaag al op trainingsveld'

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 09:42za 31-08-2019 om 09:42

Laatste update: zaterdag 31 augustus 2019 om 11:22za 31-08-2019 om 11:22

PSV lijkt Derrick Luckassen nog voor de transferdeadline kwijt te raken. Anderlecht wil de overbodige centrale verdediger huren van de Eindhovenaren, melden diverse bronnen.

Voormalig PSV-directeur Frank Arnesen, tegenwoordig in dienst van Paars-Wit, heeft een lijntje uitgegooid naar zijn oude club, bevestigt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Ook Het Nieuwsblad maakt melding van de interesse. Luckassen werd vorig seizoen al verhuurd aan Hertha BSC, begon als basisspeler aan de nieuwe voetbaljaargang, maar is na de komst van Timo Baumgartl en de rentree van Daniel Schwaab overbodig geworden.

De bliksemtransfer zou zaterdag al beklonken kunnen worden: Anderlecht en PSV zijn al bijna rond. Luckassen raakte na de eerste competitiewedstrijd tegen FC Twente zijn plek in de wedstrijdselectie kwijt en lijkt, ondanks een tot 2022 doorlopend contract, geen toekomst meer te hebben in Eindhoven. Anderlecht speelt zondag de Jupiler Pro League-kraker tegen Standard Luik, maar die wedstrijd lijkt nog te vroeg te komen voor de 24-jarige verdediger.

Update 11.22 uur: Vanuit België sijpelen berichten door dat Anderlecht er voor wil zorgen dat Luckassen zaterdag al op het trainingsveld staat bij Paars-Wit. Het Laatste Nieuws meldt dat de deal in de afrondende fase zit en dat de Belgen hopen dat de verdediger zondag inzetbaar is wanneer Anderlecht tegen Standard Luik zal gaan spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws