Vitesse is verlost van overbodige middenvelder: 'Tijd voor nieuw avontuur'

Vitesse is verlost van overbodige middenvelder: 'Tijd voor nieuw avontuur'

31-08-2019 23:54
18

Vitesse neemt per direct afscheid van Mukhtar Ali. De Arnhemse club heeft via de officiële wegen bekendgemaakt dat de middenvelder na tweeënhalf jaar in Vitesse-dienst naar het Saoedische Al-Nassr zal vertrekken.

In januari 2017 maakte Ali op huurbasis de overstap van Chelsea naar Vitesse, waar hij een half jaar later een meerjarig contract tekende. De international van Saoedi-Arabië kwam niet vaak in actie voor de Arnhemmers: in tweeënhalf jaar stond hij slechts zesmaal in de basis bij Vitesse. Hij viel zestien keer in. In ongeveer driehonderd speelminuten scoorde hij eenmaal. Het is onduidelijk of Vitesse een transfersom ontvangt voor Ali.

De 21-jarige middenvelder reageert op de clubsite van Vitesse op zijn vertrek. "Ik wil iedereen bij Vitesse bedanken. Ik heb genoten van mijn tijd in Arnhem. Natuurlijk had ik gehoopt op meer speelminuten, maar zo gaat het nou eenmaal soms in het voetbal. Arnhem blijf ik herinneren als een prachtige en prettige stad, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur."