Ten Hag doet De Telegraaf 'de groeten': Het komt vanuit die ene hoek

Ten Hag doet De Telegraaf 'de groeten': "Het komt vanuit die ene hoek"

01-09-2019 15:38
78

De Telegraaf kan 'de groeten krijgen' van Erik ten Hag. Dat stelt de Ajax-trainer in een reactie op de commotie die is ontstaan na de Champions League-zege op APOEL Nicosia.

Ten Hag leidde Ajax deze week weer naar het hoofdtoernooi van de Champions League, maar De Telegraaf maakte een opvallend kritische analyse van het gewonnen thuisduel met APOEL (2-0). Dat leidde tot een storm aan kritiek aan het adres van onder meer Valentijn Driessen.

NOS-verslaggever Joep Schreuder vroeg Ten Hag voor de uitwedstrijd tegen Sparta naar de commotie. "De Telegraaf zegt: je kan er niks van, je bent chaotisch, je gokt veel... Maar er is een tegenreactie aan de gang. Men is het een beetje zat dat je vanuit die ene hoek (De Telegraaf, red.) ook altijd dat 'Tukker Ten Hag' wordt genoemd. Alsof ik 'Bredanaar Joep' ben. Schouders ophalen, is dat het beste?", aldus Schreuder.

"Je zegt het al", reageert Ten Hag, inderdaad schouderophalend. "Het komt vanuit die ene hoek. De objectieve media hebben daar een heel ander oordeel over. Ze kunnen de groeten krijgen. Verder vind ik het allemaal oké."