Stam wil na komst Senesi nog één Feyenoord-aanwinst: 'We hebben niet veel geld'

Stam wil na komst Senesi nog één Feyenoord-aanwinst: 'We hebben niet veel geld'

01-09-2019 16:52
70

Mogelijk gaat Feyenoord in de laatste dagen van de zomerse transferperiode nog een spits aantrekken. Dat stelt Jaap Stam, die de komst van verdediger Marcos Senesi nog niet wil bevestigen.

Senesi landt zondag in Nederland om zijn Feyenoord-transfer af te ronden. "Dan weet jij meer dan ik", reageert Stam bij FOX Sports. "Ik heb het meegekregen, maar ik heb nog geen officieel akkoord vernomen. Ik geef het dus ook nog niet toe. Het duurt wel heel lang, het moet een keer afgerond worden."

Wedden

Meer odds

Voor Stam zou het een ideaal scenario zijn als Feyenoord ook nog een spits haalt. "We gaan het zien. Op dit moment zijn we nog steeds bezig om daar ook iets te doen. We hebben niet zo heel veel tijd meer, dus we wachten af. We hebben ook niet veel geld, zo reëel moeten we ook zijn. We moeten inventief zijn."

Mogelijk kan de geblesseerde Nicolai Jörgensen op korte termijn zijn rentree maken. "Nicolai doet het heel goed. Hij traint weer, doet gedeeltes met de groep mee, maar heeft nog wel wat tijd nodig. We gaan niet te gehaast te werk. Als het zo blijft gaan, zal het niet meer zo lang duren."