Stam haalt uit naar 'negatieve' Nijhuis: Dan is meneer op zijn pik getrapt

Stam haalt uit naar 'negatieve' Nijhuis: "Dan is meneer op zijn pik getrapt"

01-09-2019 19:54
157

Bas Nijhuis heeft zich niet populair gemaakt bij Jaap Stam. De trainer van Feyenoord stoorde zich tijdens het gewonnen uitduel met Willem II (0-1) aan het gedrag van de scheidsrechter.

Stam lag tijdens de wedstrijd meerdere keren in de clinch met Nijhuis. "Ik vind dat hij heel negatief fluit en vaak tegen ons fluit", foetert hij tegenover FOX Sports. "Blijkbaar mag je daar ook niks over zeggen, want dan is meneer op zijn pik getrapt. Daar kan ik niet zo goed tegen, net als dat hij niet tegen mij kan omdat ik druk ben langs de kant."

"Uiteindelijk kunnen we allemaal voor de televisie zitten, dingen roepen en een boek schrijven, maar we moeten wel gewoon normaal met elkaar omgaan."

Uiteindelijk kon Stam wel lachen: voor het eerst dit seizoen pakte Feyenoord drie punten. "Dit is heel belangrijk, dit hadden we nodig. We hebben een dubbel zo zwaar programma als de meeste ploegen, daar moet je ook rekening mee houden. Je moet winnen, daar gaat het om. Het kan altijd beter, maar we kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit, scoorden en gaven niets weg. Daar gaat het uiteindelijk om."