Ayoub moest boze Karsdorp rustig houden bij Feyenoord: 'Ik was teleurgesteld'

Ayoub moest boze Karsdorp rustig houden bij Feyenoord: 'Ik was teleurgesteld'

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 07:18ma 02-09-2019 om 07:18

Rick Karsdorp was duidelijk not amused nadat hij zondag door Jaap Stam naar de kant werd gehaald bij Feyenoord. De verdediger was niet boos op zijn trainer, maar op zichzelf. Karsdorp vond namelijk dat hij niet goed gespeeld heeft.

Karsdorp werd zondag tegen Willem ll (0-1 winst) na 62 minuten gewisseld voor Lutsharel Geertruida. Hij liep de dugout in, waar hij vervolgens rustig moest worden gehouden door Yassin Ayoub, zo is duidelijk te zien op de beelden. "Ik ben altijd boos op mezelf als het niet lukt", vertelt Karsdorp aan de NOS.

"Het lukte met het hele team niet. Dan ben je boos. Ik was ook teleurgesteld in mezelf. Dit was niet het niveau dat ik wilde laten zien. Als je zo'n wedstrijd met 0-1 wint, moet je dit vergeten. Voor mij is het zaak om over twee weken weer een dikke voldoende te scoren."

Karsdorp benadrukt bij FOX Sports dat Feyenoord in de lift zit. "Het gaat goed. We hebben Europees voetbal veiliggesteld, ondnaks dat we niet goed hebben gespeeld. Er zit vechtlust in dit team. Dat is alleen maar mooi, want zo kunnen we de wedstrijden ook winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws