Sparta hoopt op deal met Groningen: 'Dat is geen diskwalificatie van Faye'

Sparta hoopt op deal met Groningen: 'Dat is geen diskwalificatie van Faye'

02-09-2019 13:45
23

Sparta Rotterdam hoopt zich maandag nog te versterken met Django Warmerdam. De Rotterdamse club voerde al gesprekken met de 24-jarige linksback, maar toch is een transfer nog onzeker, meldt het Algemeen Dagblad.

Dat heeft alles te maken met het feit dat Warmerdam plots weer in de basis staat bij FC Groningen. De oud-Ajacied leek op weg naar de uitgang, maar trainer Danny Buijs stelde hem zaterdag op in het duel met Heracles Almelo (1-2). Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van de Groningers herhaalde maandag desondanks dat Warmerdam mag vertrekken.

Technisch manager Henk van Stee van de Rotterdammers bevestigt in gesprek met het AD de belangstelling voor Warmerdam. "We zouden Django er heel graag bij hebben, ja. Maar of het gaat lukken? We hopen het, want we hebben graag nog een extra linksback. En dat is geen diskwalificatie van Lassane Faye." Laatstgenoemde kende zondag een moeizame middag in de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-4).

Veldwijk
Sparta beschikt nog altijd over Lars Veldwijk. De spits staat open voor een nieuwe uitdaging, maar geen club heeft zich nog met concrete belangstelling gemeld op Het Kasteel. Veldwijk mag voor één miljoen euro vertrekken.