Update: 'Barcelona houdt 'Frenkie-slachtoffer' Rakitic definitief in Camp Nou'

Update: 'Barcelona houdt 'Frenkie-slachtoffer' Rakitic definitief in Camp Nou'

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 14:22ma 02-09-2019 om 14:22

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 22:04ma 02-09-2019 om 22:04

Ivan Rakitic lijkt maandag nog te vertrekken bij FC Barcelona. De Kroatische middenvelder heeft bondscoach Zlatko Dalić gevraagd om hem niet op te roepen voor de komende EK-kwalificatieduels, zodat hij zich op een transfer kan richten.

Kroatië neemt het vrijdag op tegen Slowakije en maandag is Azerbeidzjan de tegenstander. Dalić is niet blij met de absentie van Rakitic. "Ik sprak hem gisteren. Vanwege een transfer kan hij zich niet concentreren op het nationale team. Hij komt niet", vertelt de keuzeheer op een persconferentie. "Wie er niet klaar voor is, kan beter wegblijven. Ik heb geen tijd om mij bezig te houden met Rakitic."

Volgens Diario Sport heeft de 31-jarige middenvelder een voorstel van Juventus op zak. Eerder toonde Paris Saint-Germain al interesse. Rakitic mag mede door de komst van Frenkie de Jong vertrekken bij Barça. Hij begon in de eerste drie competitieduels van het seizoen op de bank. De Catalanen staan open voor een transfer, aangezien Rakitic nu nog een flinke transfersom kan opleveren.

Update: Ivan Rakitic gaat FC Barcelona deze transferperiode níet verlaten. De Kroatische middenvelder is niet blij met zijn reserverol in Camp Nou en zegde af voor de nationale ploeg van Kroatië om zich te focussen op een transfer, maar Barça werkt niet mee aan een breuk. "Het is definitief, honderd procent", laat zijn entourage weten aan El Mundo Deportivo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws