FC Twente zet mes in selectie: contracten van vier spelers ontbonden

FC Twente zet mes in selectie: contracten van vier spelers ontbonden

02-09-2019 18:58
23

FC Twente zet in de laatste uren van de zomerse transferperiode het mes in de selectie. De contracten van Tom Boere, Alexander Laukart, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely zijn ontbonden.

Dat bevestigt Twente maandagavond via de officiële kanalen. Boere heeft inmiddels een nieuwe club gevonden: de spits tekende bij Bayer 05 Uerdingen, dat uitkomt in de 3. Bundesliga. 'FC Twente dankt de spelers voor hun inzet en wenst ze veel succes in hun loopbaan', laat de club weten.

Laukart, Van der Heyden en Van der Lely zitten waarschijnlijk ook niet lang zonder club. Laukart is hard op weg naar FC Den Bosch. De volgende halte in de carrière van Van der Heyden en Van der Lely staat waarschijnlijk in Denemarken. Tweedeklasser Vendsyssel is bezig met hun komst.

Alle spelers die Twente maandag uitzwaait hadden nog een contract tot en met het einde van het seizoen. De club heeft volgens TC/Tubantia wel een doorverkooppercentage bedongen bij het viertal. Hoe die constructie dan precies in elkaar zit, is onduidelijk.